Bart Ettekoven haalt uit naar Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Bart Ettekoven haalt uit naar Angela de Jong

Bart Ettekoven haalt uit naar Angela de Jong

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Deze week verscheen de eerste nieuwe aflevering van Paleis voor een Prikkie, met het duo Peer en Brian in plaats van Frank en Rogier. Kijkers moesten erg wennen aan de nieuwe presentatoren en Angela de Jong haalde ze ook al door de gehaktmolen. Dat ging Bart Ettekoven, hoofdredacteur van Weekend en entertainmentdeskundige bij Shownieuws véél te ver!

De Jong suggereerde dat Brian en Peer té goed gekeken hadden naar Roy Donders, Geer en Goor en hun voorgangers Frank en Rogier. “Een programmatitel laat zich prima recyclen, maar authenticiteit niet.” Daarnaast jeremieerde Angela over het lot van de ‘huis, tuin- en keukenhomo’, die op televisie voornamelijk hysterische aanstellers ziet.

Bart Ettekoven vond dat een rare opmerking, zo liet hij zien op Instagram. “Onze Ans vindt Peer en Brian té gay. Deze huis-, tuin- en keukenhomo vraagt zich af: wat nou als hier té zwart had gestaan.”

Bart Ettekoven haalt uit naar Angela de Jong

Angela versus Shownieuws

Ettekoven en De Jong gaan de afgelopen dagen tóch al niet zo lekker met elkaar. Albert Verlinde en Bart zetten een wat sjofel geklede verslaggever voor aap in Shownieuws, waarna Angela de Jong in haar column fijntjes opmerkte dat ze in feite hun eigen kijkers stonden uit te lachen.

Shownieuws stuurde als goedmakertje een bloemetje, maar de liefde tussen Ettekoven en De Jong lijkt even bekoeld…

Lees verder