Binnenkijken in de nieuwe boerderij van de familie Meiland

Door Alie Sierkstra
Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Hoera! De familie Meiland is inmiddels verhuisd! Martien, Erica en Maxime zoeken hun geluk in Gelderland. Benieuwd naar hun nieuwe stulpje? Gelukkig mogen we even binnenkijken in hun prachtige boerderij!

Familie Meiland is verhuisd naar Gelderland

De familie Meiland nodigde De Stentor uit om een kijkje te komen nemen in hun nieuwe woning. Martien, Erica en Maxime zijn namelijk pasgeleden verhuisd naar de Achterhoek, Gelderland. Tijdens de rondleiding is te zien dat Martien en Erica beiden hun eigen plekje in het huis hebben. Ook Maxime krijgt een apart gedeelte van het huis toegewezen. Daarnaast vertellen de Meilandjes dat de verhuizing verrassend goed is verlopen. En alhoewel de familie tijdens Chateau Meiland amper kon stoppen met klussen, zijn ze dit keer niet van plan om de boel te verbouwen… Of nou ja, volgend voorjaar staat er nog wel een grote tuinverbouwing op de planning!

Martien en Erica thuis in Hengelo

Gelukkig voelen Erica en Martien zich inmiddels al helemaal thuis in Hengelo. Erica vertelt dat het voelde als “een warm bad”. Martien vult aan: “De mensen in het dorp zijn ook zo aardig allemaal. Ik weet nog: de eerste ochtend ging ik naar de Albert Heijn. Ik heb denk ik wel 30, 35 keer ‘Goedemorgen!’ gezegd. (…) Hartstikke leuk!” Geen wonder dat de familie aangeeft voorlopig niet meer weg te willen!

Chateau Meiland seizoen 4 komt eraan!

Meer zien van de nieuwe woning van de familie Meiland? Benieuwd naar die darkroom van Martien? Het vierde seizoen van Chateau Meiland draait deels om de verhuizing van Frankrijk naar Nederland. Het tv-programma is vanaf 31 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6 en Kijk.nl. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op maandag én donderdag uitgezonden.