Barrie Stevens wil nieuw seizoen Beter Laat dan Nooit

Barrie Stevens in Beter laat dan nooit
© BrunoPress

In Beter Laat dan Nooit reisden Barrie Stevens, Peter Faber, Gerard Cox en Willibrord Frequin de halve wereld over. Stevens hoopt dat het populaire programma een vervolg krijgt, maar hij rekent er niet op.

Stevens zou meteen ja zeggen tegen een nieuw internationaal avontuur, maar vooral Willibrord Frequin zou er geen zin meer in hebben. “Hij zegt dat hij gaat stoppen met tv. Dat moet hij vooral niet doen! Maar als hij het doet, dan ga ik wel even op zijn deur kloppen. Dan zeg ik: Willy, kom op, we moeten naar het buitenland! Waar het dan ook mag wezen, op dit moment gaan we natuurlijk niet, maar ik zou wel graag willen, hoor.”

Stevens heeft enorm goede herinneringen aan zijn reizen met Frequin, Peter Faber en Gerard Cox.  “Het is onvergetelijk… Ik mis ze wel, hoor.”

Beter Laat dan Nooit was in 2018 een behoorlijk succes op RTL4. Stevens, Frequin, Cox en Faber reisden door Azië waar ze aan de meest vage activiteiten deelnamen. Presentatrice Olcay Gulsen werd in het tweede seizoen vervangen door Katja Schuurman. Ze maakten een emotionele reis door Zuid-Amerika en gingen zelfs met Katja naar de verloskundige voor een echo.

De toekomst van Beter Laat dan Nooit

Volgens Stevens is vooral Willibrord Frequin de dwarsligger voor een nieuw seizoen Beter Laat Dan Nooit. De oud-journalist werd dit jaar 80 en van hem hoeven de tv-optredens niet meer zo nodig. Frequin meldde vorige maand óók dat een vervolg op Beter Laat Dan Nooit er waarschijnlijk niet inzit, omdat “het maken van het programma te kostbaar is.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het is dus even afwachten of er ooit een vervolg komt op de populaire show! Over presentatrice Katja Schuurman doen momenteel óók een paar geruchten de ronde. Onlangs kwam ze in het nieuws omdat ze het coronavirus te pakken had en er gaan óók geluiden dat ze terugkeert in Goede Tijden, Slechte Tijden.