Willibrord Frequin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Willibrord Frequin

Willibrord Frequin ‘heeft het gehad’ met televisie

|
|

Laatste update:

Aan de vooravond van zijn tachtigste verjaardag heeft Willibrord Frequin niet langer de behoefte om op te komen draven in televisieprogramma’s. Dat verklapt hij vandaag in een uitgebreid interview met De Telegraaf. “Ik heb het nu wel gehad en ga genieten van het leuke leven dat ik leid”, vertelt Frequin.

Beter Laat Dan Nooit

Willibrord Frequin was vorig jaar nog te zien in Beter Laat Dan Nooit. In dit RTL-programma reisde hij onder leiding van Katja Schuurman samen met Barrie Stevens, Gerard Cox en Peter Faber af naar Zuid-Amerika. Een nieuw seizoen van deze reportageserie lijkt echter ver weg. “Een vervolg zit er in principe niet meer in, omdat het een te kostbare productie is”, zegt de voormalige televisiemaker in het interview.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Jonge god’

Daar is Willibrord Frequin echter helemaal niet rouwig om. “Het maakt me niet uit. Ik heb Gesina en ga me samen met haar storten op een nog heel lekker leven”, concludeert hij. Zijn oude dag bevalt hem dan ook prima. “Ik voel me nog steeds een jonge god en ben kerngezond!”, concludeert hij. “Dat getal tachtig zegt me niks.”

Lees verder