Willibrord Frequin en vrouw Gesina

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Willibrord Frequin en vrouw Gesina

Beter Laat Dan Nooit: Willibrord Frequin is stiekem getrouwd!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Tv-legende Willibrord Frequin (78) en zijn twintig jaar jongere vrouw Gesina stapten een halfjaar gelden 'stiekem' in het huwelijksbootje.

Dat floepte Willibrord er gisteren uit in de nieuwste uitzending van Beter Laat Dan Nooit, waarin hij voor de tweede keer op wereldreis gaat met Gerard Cox, Peter Faber en Barrie Stevens. "Het was stiekem, we wilden de pers er niet bij hebben", gaf de journalist toe.

Geniepig getrouwd

Het onderwerp kwam per ongeluk ter sprake nadat Willibrord in Cuba een bekend cruiseschip voorbij zag komen. "Daar heb ik op gevaren, met een cruise. Een romantische cruise", vertelde hij. Reisleidster Katja Schuurman, die vorige week veel indruk maakte met een emotioneel moment, vroeg zich af met wie hij die cruise dan maakte. En toen kwam de aap uit de mouw. "Nou deze keer met mijn vrouw."

Willibrord en vrouwen

Willibrord stapte al drie keer eerder in het huwelijksbootje. Deze keer is hij echter een andere man. Een getemde man. "Ik ben anders geworden als echtgenoot. Ik hou veel meer rekening met mijn vrouw, dat is heel wat voor mij", gaf hij aan. "Ja, ik schijn een baasje te zijn." Ook deed Willibrord nog een andere bekentenis. Hij kan gewoonweg niet zonder relatie. "Mijn vorige relatie ging uit en diezelfde avond ging ik meteen op jacht. Ik kan niet alleen zijn."

Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4 (of kijk vooruit op Videoland).

Lees verder