Kijkers ontroerd na echo Katja in Beter Laat Dan Nooit

Katja Schuurman in Beter Laat Dan Nooit

Sinds die geweldige eerste aflevering, is RTL 4-show Beter Laat Dan Nooit wat kijkers verloren. De uitzending van gisteren zakte echter niet verder weg en wist ongeveer hetzelfde aantal kijkers te bekoren. En die zagen een héél speciaal, ontroerend moment tussen Katja Schuurman en Gerard Cox!

Volgens Stichting KijkOnderzoek zaten gisteren zo'n 880.000 mensen voor de buis. Zij zagen hoe oude tv-legendes Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en Willibrord Frequin hun trip in Zuid-Amerika beleefden. Hun reis bracht ze nu naar Mexico! En reisleidster Katja Schuurman had een prangende vraag voor Gerard!

Echo

Zoals je misschien wel weet is Katja zwanger - inmiddels zelfs héél erg zwanger. Tijdens de opnames wilde ze natuurlijk dolgraag een echo laten maken om te kijken of alles nog goed gaat met de baby. Alleen: ze wil liever niet alleen naar het ziekenhuis. Katja vroeg Gerard of hij misschien mee wilde. En dus deed Gerard zich voor als 'papa' van Katja terwijl de cameraman zich als haar man voordeed.

Reacties

De vriendschap tussen Katja en Gerard bloeide nog verder op en het veranderde al snel in een ontroerend tafereel dat ook kijkers raakt. "Ik ben ook zwanger en had een traantje bij jou echo samen met Gerard", zo schrijft ene Marina op twitter. "Wat een ontroerende beelden van Katja met Gerard", zo klinkt het. Awww...

Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4 (of kijk vooruit op Videoland).