Zwangere Katja Schuurman: 'M’n buik is al behoorlijk stevig'

Door Redactie
Katja Schuurman, zwanger, vijf maanden

We weten natuurlijk al een tijdje dat Katja Schuurman in verwachting is en sinds kort ook dat het een meisje wordt. Maar aan RTL Boulevard laat de presentatrice die vijf maanden zwanger is, weten hoe het nu met haar gaat...

"Het is nog steeds goed. Terwijl we zitten te praten, voel ik haar. Boem, boem, boem. Mijn buik is ook al behoorlijk stevig.", zo laat Katja via de Skype aan RTL Boulevard weten. De presentatrice is niet bang voor de naderende bevalling in deze coronatijd. "Een bevalling is sowieso niet zo'n topervaring, dus dat komt vast goed."

Beter Laat Dan Nooit

Het interview met Katja (en de mannen) was natuurlijk bedoeld ter promotie van Beter Laat Dan Nooit. Hoewel het tweede seizoen (dat niet zonder slag of stoot werd opgenomen) nog op de buis moet komen, hoopt de presentatrice alvast op een derde reeks. "We zaten al wel over een vervolgreis te fantaseren", vervolgt Katja. "Ik ga er gewoon een beetje voor het gemak van uit dat, wanneer weten we niet, maar dat het er wel van gaat komen." Zo zeker was RTL niet na het eerste seizoen.

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Tweede seizoen

Toch zal het straks wel een raar gezicht zijn als het programma, dat vlak voor de coronacrisis nog is opgenomen, op tv komt. “Het is ineens zo’n gek gezicht hoe wij met z’n allen hossend in Rio bij het carnaval tussen zo’n mensenmassa staan”, kijkt ze nu terug. “Ineens denk je: nee, dat mag helemaal niet.” Beluister het hele interview hieronder.

Beter Laat Dan Nooit is vanaf 5 mei te zien op RTL 4.