Katja Schuurman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katja Schuurman

Katja Schuurman besmet met corona: 'Kutvirus'

|
|

Laatste update:

Actrice Katja Schuurman heeft het coronavirus te pakken. Dat maakte de presentatrice, die eerder haar kritiek nog uitte op het hele coronabeleid, bekend op haar Instagram.

In de penarie

Katja is er behoorlijk ziek van, zo is wel duidelijk. "Oké, ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik vind het nogal een KUTVIRUS", laat ze haar volgers weten. "Dag 723 nu. (Zo voelt het.) En het valt niet mee. #kutvirus #kutvariant #ikzalaltijddankbaarzijnalsikweergezondben #nietsisvanzelfsprekend." Haar hashtags wijzen erop dat ze besmet is met de deltavariant.

Beterschapsboodschappen

Uiteraard vliegen de beterschapswensen haar om de oren. "Get well soon", steekt actrice Victoria Koblenko haar collega een hart onder de riem. Ook BN'ers als o.a. Wendy van Dijk, Tina de Bruin, Lucy Woesthoff, Daphne Bunskoek, Jamie Trenité, Quinty Trustfull en Isa Hoes hopen dat ze snel opknapt.

Kritische noot tijdens lockdown

Het is de vraag of Katja Schuurman deze gevolgen had verwacht. Ze zette eind december nog vraagtekens bij het coronabeleid van het kabinet. Ze vroeg zich oprecht af of het voordeel van de maatregelen afweegt tegenover de nadelen. Want: "Gezondheid is meer dan de afwezigheid van een ziekte." Zo somde ze op dat je tijdens een lockdown wél ziek kunt worden van 'werkloos zijn', 'eenzaamheid', 'spanning thuis' 'omdat je bedrijf naar de klote gaat' en 'omdat je depressief bent'. Maar niet door COVID."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder