The Hitman's Wife's Bodyguard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Hitman's Wife's Bodyguard

Hilarische actie in eerste trailer The Hitman’s Wife Bodyguard

|
|

Laatste update:

Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson zijn terug! Check de spetterende trailer van The Hitman’s Wife’s Bodyguard.

In de hilarische actiefilm The Hitman’s Bodyguard beschermde Michael Bryce (Ryan Reynolds) de huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), omdat hij wilde getuigen tegen zware criminelen.

In The Hitman’s Wife’s Bodyguard zitten er wéér een paar maffiosi achter Kincaid aan. Bryce is alleen nét met sabbatical om afstand te nemen van zijn gevaarlijke baan. Dat ziet Kincaids vrouw Sonia (Salma Hayek) dus niet zitten: helpen zal hij!

De eerste film uit de reeks was al een groot succes door de snelle actie en de chemie tussen Reynolds en Jackson. Dat de film voor een groot deel in Nederland speelde hielp misschien ook wel een beetje.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Naast Jackson, Reynolds en Hayek spelen er nog een paar grote sterren mee in de vrolijke actiefilm. O.a. Antonio Banderas, Morgan Freeman, Frank Grillo én Tom Hopper komen voorbij.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

The Hitman’s Wife’s Bodyguard had eigenlijk in de zomer van 2020 moeten verschijnen, maar de coronacrisis zorgde ervoor dat de film werd uitgesteld. Op dit moment staat de actiefilm gepland voor 19 augustus.

The Hitman’s Bodyguard staat op dit moment trouwens op Netflix, Amazon Prime Video én Videoland. Je kunt vanavond een slechtere film uitkiezen.

Lees verder