The Hitman’s Bodyguard krijgt vervolg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Hitman’s Bodyguard krijgt vervolg

The Hitman’s Bodyguard krijgt vervolg

|
|

Laatste update:

De speedboten zullen je wellicht binnenkort weer langs de oren vliegen op de Amsterdamse grachten, want de in onze hoofdstad opgenomen actiekomedie The Hitman’s Bodyguard krijgt een vervolg. Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson keren als het goed is terug, en Salma Hayek krijgt ook een hoofdrol dit keer.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

De sequel gaat The Hitman’s Wife’s Bodyguard heten. Aangezien Salma Hayek in de eerste film de vrouw van huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) speelde, lijkt het er dus op dat zij een grotere rol krijgt in dit vervolg. In The Hitman’s Bodyguard had Hayek maar een handvol scènes, waarin ze driftig mocht zijn op een hotelkamer met uitzicht op het Rijksmuseum.

The Mechanic 3

Regisseur Patrick Hughes keert waarschijnlijk ook terug voor dit vervolg, maar het is nog niet bekend wanneer de opnames gaan plaatsvinden. Het is nog onduidelijk waar de film wordt opgenomen. Natuurlijk hopen we weer op Amsterdam, maar dat is op dit moment nog volstrekt onzeker. Het vervolg werd door productiemaatschappij Millennium Films aangekondigd op de filmmarkt bij het filmfestival van Cannes. Gisteren kondigden ze ook al een vijfde Rambo aan, en tegelijk met het nieuws van The Hitman’s Wife’s Bodyguard liet Millennium ook weten een derde Mechanic-film te maken met Jason Statham.

Lees verder