Jacob in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jacob in B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde: 'Jacob belazerde de boel’

|
|

Laatste update:

​​​​​​

Na de stroeve liefdesavonturen in B&B Vol Liefde deed RTL dit weekend even aan wat nazorg. De oud-kandidaten ontmoetten elkaar op een B&B Vol Liefde-reünie, waar ze wat interessante nieuwtjes deelden. We ontdekten hoe het nu gaat met de arme Melvin, maar nóg saillanter zijn de uitspraken van Jacobs gast Segrun. Volgens haar deed Jacob alleen maar mee om reclame te maken.

In B&B Vol Liefde zochten eigenaren van bed en breakfasts een partner en kregen ze verschillende kandidaten op visite. Leuk idee, maar in de praktijk werden deze gasten meestal aan het werk gezet om klusjes op te knappen!

Tijdens de reünie, waar RTL Boulevard aanwezig was, deelden de kandidaten ervaringen met elkaar en deelden ze informatie van achter de schermen.

B&B vol liefde en ongemak

De dames van Jacob namen de B&B-houder totaal niet serieus en op de reünie vertelden ze daar wat meer over. Segrun: “Het was dag in dag uit onzin wat die man liep uit te kramen. Op de derde dag liet hij al vallen dat hij alleen maar meedeed voor de promotie van zijn villa.” Zou het dan toch? Hij heeft nét zijn huis te koop gezet! Duidelijk is dat er in Jacobs villa alleen maar verliezers waren... Behalve Marianne!

Tijdens de reünie kwamen er nog meer leuke feitjes boven tafel. De arme Melvin mocht bij Debbie lekker sigarettenpeuken opvegen en dat is volgens hem dan ook de mooiste ervaring. Gelukkig hield hij wel een ‘bromance’ over met Pascal, die zich nogal gepiepeld voelde in Italië. Daarnaast heeft hij nu ook eindelijk iets vast: “Ik ben bijna twee maanden aan het daten en sinds kort is dat iets vast.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder