Caroline in BenB Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline in BenB Vol Liefde

Caroline uit B&B Vol Liefde verkoopt haar Bed and Breakfast

|
|

Laatste update:

Wij hoopten dat B&B Vol Liefde-Caroline en Eric nog lang en gelukkig zouden leven. Helaas bleek er uiteindelijk toch geen liefde te zijn opgebloeid… En tot overmaat van ramp heeft Caroline nu ook nog haar B&B in de verkoop gegooid!

Waarom Caroline en Eric uit elkaar zijn?

Helaas was het liefdesgeluk van Caroline en Eric uit B&B Vol Liefde van korte duur. De B&B-eigenaar vertelt de Telegraaf waarom de liefde toch niet op is gebloeid: “Eric is echt een fijne vent, waar ik ontzettend mee kan lachen. Hij is lief, maar uiteindelijk niet de persoon die mij gelukkig maakt. (…) Toen we elkaar weer zagen, zonder camera, merkte ik dat er geen chemie was.” Jammer... Maar er speelde nog iets veel heftigers in het leven van Caroline!

Caroline zet B&B in de verkoop

Ik heb Lodge Rose’s Heart moeten verkopen”, vertelt Caroline. “Voor velen zal het een grote verrassing zijn. En voor mij eigenlijk ook, want het was helemaal niet mijn bedoeling om nu al weg te gaan uit Oostenrijk.” Corona raakte Caroline echter hard… De vaste lasten liepen door, maar ze kreeg geen steun van de regering. En toen kwam er een bod dat te goed was om af te slaan! Toch was de verkoop van haar B&B geen makkelijke beslissing: “Ik heb een paar slapeloze nachten gehad van ellende.

Caroline keert (tijdelijk) terug naar Amsterdam en begint met een opleiding tot vastgoedstylist. En wie weet… Misschien loopt ze daar dan toch nog de liefde van haar leven tegen het lijf!

Benieuwd hoe het de rest van de B&B Vol Liefde-kandidaten gaat? Vincent vertelt waarom het misging tussen hem en Monique, en Mitch doet een boekje open over Roxanne.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder