Jacob in BB Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jacob in BB Vol Liefde

Jacob uit B&B Vol Liefde heeft zijn villa te koop gezet

|
|

Laatste update:

De 60-jarige Jacob uit RTL 4's nieuwe, heerlijk ongemakkelijke dating-hit B&B Vol Liefde lijkt het supergoed te hebben in zijn mega-villa in Portugal. Toch zette hij het gigantische gevaarte te koop, maar... waarom?

Kijkers maakten maandag kennis met de zesde en laatste B&B-eigenaar van het programma: Jacob. In tegenstelling tot de andere deelnemers, waar de vier liefdeskandidaten langzaam bij binnendruppelen, kreeg Jacob meteen álle vier de vrouwen over de vloer. En nee, die pure datingpaniek is niet de reden dat 'ie de villa nu in de verkoop gooide.

Jacob zet zijn villa in de verkoop

RTL Boulevard hoorde geruchten over de verkoop en die bleken te kloppen. Voor een slordige 6 miljoen euro kun je de villa met zeezicht in Albufeira op de kop tikken, zo staat op de verkoopsite. Of... toch niet?

Jacob uit B&B Vol Liefde heeft zijn villa te koop gezet

Toch niet in de verkoop

Jacob blijkt potentiële kopers voor de gek te houden. RTL Boulevard ging op onderzoek uit en vroeg de programmamakers om helderheid. "Die vertelden dat Jacob zo nu en dan zijn woning in de verkoop zet om te kijken hoe het huis in de woningmarkt ligt. Maar hij is zéker niet van plan te verhuizen en wil nog een aantal jaar op de prachtige plek blijven." Dus nee: ook de dames hoeven zich geen zorgen te maken. Hun potentiële nieuwe droompaleis blijft gewoon in bezit van Jacob.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder