Oh nee! B&B Vol Liefde-Hans en Petra uit elkaar

Trouble in French paradise: B&B Vol Liefde-deelnemers Hans en Petra vormen niet langer een setje. De twee zetten na maanden een punt achter hun relatie. Volgens Hans is er van verliefdheid zelfs nooit echt sprake geweest.

Petra en Hans
© RTL

De zoektocht naar een droomvrouw liep voor de twijfelende Hans eigenlijk helemaal niet zo soepel. Uiteindelijk koos hij dan tóch voor Petra en samen bouwden zij aan een ogenschijnlijk sprookje in zijn Franse bed & breakfast. Het werd al vrij snel serieus nadat Petra besloot te gaan wonen bij haar liefje, maar of dit nu de goede keuze is geweest?

'Geen liefdesvonk'

In een gesprek met RTL Boulevard bevestigt Hans de hartverscheurende breuk: "De liefdesvonk is er niet geweest." De geruchten gingen al rond toen bleek dat de twee elkaar niet meer volgden op Instagram. "Petra is zelfs naar Nederland vertrokken", deelt verslaggever Aran Bade nog daarover. Konden we deze breuk zien aankomen? Misschien wel...

Al eerder twijfels

In maart deed Petra namelijk al een boekje open over haar liefdesrelatie met Hans. Plottwist: van échte, hartstochtelijke liefde was eigenlijk helemaal niet te spreken. "Iedereen wil het perfecte liefdesverhaal, maar dat is het niet. (...) We zijn niet verliefd, voor mijn gevoel zijn we daar nog niet aan toegekomen", deelde zij destijds in een gesprek met LINDA. Hoewel Petra toen nog vertelde alles wilde proberen om hun relatie te laten werken, lijkt dat er nu helemaal niet meer in te zitten.