B&B Vol Liefde: Hans en Petra gaan samenwonen

Petra en Hans uit B&B Vol Liefde
© RTL

RTL Boulevard bezocht Hans en Petra, toen Hans een optreden gaf in zijn geboortestad Tilburg. Nadat Hans en Petra al maanden een setje zijn, spreekt Hans nu zelf ook van ‘een beginnende, opbloeiende relatie’. Klinkt nog steeds voorzichtig, maar het is al een stuk meer dan hij laatst bij Eva Jinek verkondigde.

Petra en Hans gaan hokken

Sterker nog: volgens Hans verhuist Petra in november naar Frankrijk, om bij hem in te trekken. ‘In november komt Petra bij mij met haar hebben en houden. Maar ik heb gezegd: één tas en één kat!’ Uit die droom wilde Petra haar geliefde meteen helpen: ‘Dat ga ik niet redden, hoor!’ In de bed en breakfast zullen Hans en Petra elkaar deze winter dus lekker warm houden. Hans: ‘Ik heb het hout voor de verwarming al afgezegd, dat hebben we niet nodig.’

B&B vol onverwachte succesverhalen

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde was erg spectaculair en controversieel, maar tegen alle verwachtingen was er behoorlijk wat succes. Hans en Petra gaan nog goed, en Astrid en Harmjan zo mogelijk nóg beter. Ook Martijn en Fenna zijn maanden na de opnames nog steeds gelukkig samen.

De zoektocht naar nieuwe kandidaten van B&B Vol Liefde is in volle gang. Hier vind je ons hele dossier over de romantische zomerhit van RTL4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.