Hans B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hans B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde camerateam ‘werd soms gek van Hans’

|
|

Laatste update:

De afleveringen mogen dan voorbij zijn, er zijn nog genoeg juicy details rondom mega zomerhype B&B Vol Liefde. Zo ook over ‘Franse Hans’ en zijn paarden. Het blijkt dat de cameraploeg soms hélemaal gek van hem werd.

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

Dat vertelt Hans in een interview met AD. Ook rekent hij af met vooroordelen. Sommige kijkers vonden hem namelijk een arrogante hork. “Ik ben állesbehalve arrogant en hautain. Anders had ik me niet opgegeven.”

Verkeerd beeld

“Vooral in het programma ben ik een beetje neergezet als een botte hork. Dat is later wel bijgetrokken.” De mensen die Hans écht kennen, zijn dan ook unaniem. “Al mijn vrienden zeggen dat dat de echte Hans is.”

Bed en borrel

Ook kon de kijker meegenieten van alle feestjes in de B&B. Er werd flink gefeest en gedronken. Maar daar heeft Hans nog wel iets over te zeggen. “Je zit in Frankrijk hè. Dan is een glaasje rood om twaalf uur en één. Bij het diner normaal.” Om de opmerkingen hierover kan Hans wel lachen. “Iemand schreef: het is geen bed and breakfast, maar bed en borrel!”  

Chaos

De opvallende kijker zag het meteen: Hans is behoorlijk chaotisch. En dat is ook de reden waarom het camerateam soms gek van hem werd. Tijdens de opnames in april wist hij nauwelijks wat hij wanneer wilde doen. Eigenlijk had hij zich nauwelijks voorbereid op het avontuur. “Het camerateam werd echt helemaal gek van me. Ik heb het programma vorig jaar niet gezien en had nergens reacties gelezen. Ik had totaal geen idee wat er op me af kwam.”

Benieuwd wie Hans nu eigenlijk is? Wij zochten het voor je uit.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder