Gaan Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde trouwen?

Door Redactie
Astrid en Harmjan in B&B Vol Liefde

Het was misschien wel de meest onverwachte ontknoping van het hele B&B Vol Liefde-seizoen. Dat ‘dit is mijn grens’ Astrid, ondanks het theelepelincident, toch eindigde met de Groningse Harmjan. Inmiddels is het dik aan en wordt er zelfs gepraat over trouwplannen.  

Tekst: Eveline van Gils

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022.

Harmjan en Astrid

Al vanaf het eerste moment dat Harmjan, in april, een foto van Astrid op Facebook zag, was hij verkocht. Maar waar Astrid in Oostenrijk Harmjan nog moeilijk kon vergeven voor een zijn overdadige gebruik van kruiden, sloot ze hem op de valreep toch in haar hart. Astrid leek het type ijskonijn dat zelfs op ovenstand 220 niet viel te ontdooien, maar uiteindelijk bleek ze een warme vrouw die haar hart tócht openstelde voor Harmjan.

Trouwen?

Na wat bezoekjes heen en weer, werden ze stapelverliefd. Zou deze dark horse dan toch hét succeskoppel van dit seizoen kunnen worden? Als het aan Harmjan ligt zeker wel. Op RTV Noord lucht hij zijn hart en reageert-ie zelfs op eventuele trouwplannen Als het goed is, kijkt ze in Oostenrijk. Dus ik moet me stilhouden. We hadden toevallig afgelopen weekend een gast gehad en die beweerde dat we binnen een jaar getrouwd zouden zijn. Ik zeg niks. 

Hoe gaat het nu met de andere koppels uit B&B Vol Liefde?

Astrid en Harmjan waren niet het enige koppel dat voortkwam uit B&B Vol Liefde. Check hier hoe het nu gaat tussen Hans en Petra. Ook schoot cupido raak bij Fenna en Martijn: lees hier hoe het nu tussen hen zit.