Star Wars: The Rise Of Skywalker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Star Wars: The Rise Of Skywalker

Auw! Honest Trailers molt The Rise Of Skywalker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De mensen van Honest Trailers zijn niet te beroerd om bekende films op de snijtafel te leggen. De nieuwste video behandelt Star Wars: The Rise Of Skywalker en… oh boy.

The Rise Of Skywalker houdt het tempo er flink in, waardoor je weinig tijd krijgt om even na te denken wat er nou eigenlijk allemaal gebeurt. Na de aftiteling hadden we behoorlijk wat vragen, die beantwoord werden in videogames, stripboeken en boeken voor verzamelaars. Dat is nog tot daar aan toe, maar de antwoorden zijn ook nogal... bizar. De aflevering van Honest Trailers stipt dat even aan, maar er is meer… véél meer.

Het is een van de grappigste Honest Trailers die we de laatste tijd gezien hebben!

De video vat treffend samen hoe voor- én tegenstanders van het controversiële The Last Jedi verenigd werden in hun teleurstelling in The Rise Of Skywalker. De online reacties zijn veelzeggend…

Star Wars

Nou ja, gelukkig hebben we The Mandalorian op Disney+ nog! De opnames daarvoor werden twee weken geleden al afgerond (vóór alles plat kwam te liggen door het coronavirus!), dus waarschijnlijk zien we Mando, baby Yoda en Cara Dune dit jaar nog terug.

Lees verder