Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong

Angela de Jong klaar met SBS6 en Peter Gillis: ‘om te kotsen’

|
|

Laatste update:

Angela de Jong schiet in haar column met scherp op SBS6 en een aantal van hun sterren, zoals Winston Gerschtanowitz en Wendy van Dijk. Maar wie het echt te verduren krijgt is Peter Gillis van Massa is Kassa. De kale tv-ster wordt ervan beschuldigd zijn vriendin te hebben mishandeld. SBS6 gaat vooralsnog door met Peters programma. Kijkcijfers boven geweten en moraal. Het is om te kotsen.

Privékwestie

De AD-columnist heeft er geen goed woord voor over dat SBS6 Peter Gillis’ beschuldigingen “een privékwestie” noemt. Als het aan de zender ligt, gaan we in september gewoon weer lekker lachen om Peter die zijn personeel kleineert, armlastige families een poot uitdraait met smerige stacaravans en Nicol die als trophy wife een nieuw hondje, nieuw winkeltje of nieuw vakantiehuis koopt.

Mishandeling

Peter Gillis zou onder andere in Nicol haar neus en rug hebben gebeten, in haar borsten hebben geknepen en haar tegen de muur hebben geduwd. Naast de mishandelingszaak kwam de realityster ook in opspraak vanwege andere dingen.

Peter Gillis ophef

De vakantieparkenbaron ligt in de clinch met verschillende gemeenten waar hij vakantieparken runt. Zo dreigden vergunningen van zijn vakantieparken te worden afgenomen na de beschuldiging dat-ie ze voor criminele doeleinden zou hebben gebruikt. Er kwam ook nog een filmpje naar buiten van een plassende Peter (hij urineerde tegen een gemeentehuis aan). Ook weigert de realityster een flinke boete te betalen.

‘Het roer overnemen’

Voor Angela de Jong is het reden om heel SBS6 door het slijk te halen. Ze kan niet geloven dat de tv-zender Massa is Kassa nog een nieuw seizoen geeft. Ze eindigt haar column zelfs met een oproep aan de vrouwen die bij Talpa werken. Die riepen John de Mol tot de orde na zijn uitspraken in de #BOOS-video over de misstanden bij The Voice. Ze moeten van haar “het roer overnemen”.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder