André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

André Hazes denkt te ‘licht’ over corona: ‘ben wakker geschud’

|
|

Laatste update:

Volkszanger André Hazes geeft op instagram toe dat hij te 'licht' denkt over corona en de wereldwijde uitbraak van het virus. 

Dat doet hij nadat Bart Ettekoven, hoofdredacteur van weekblad Weekend, hem aansprak op Instagram nadat André een filmpje van een bezorgde vrouw uit Italië deelde. "Ik schrok serieus toen ik jullie gisteren op feestje zag staan met al die mensen in de kroeg", zei Bart. "Neem het serieus Dré, pas goed op jezelf en de mensen om je heen."

Reactie André Hazes

"Ik betrap me er op dat ik er vrij ‘licht’ over denk, maar ineens na het zien van dit filmpje ik toch wakker geschud ben...", aldus André, die het virus overigens ook van dichtbij meemaakte. En hiermee maakt hij toch een flinke ommezwaai: zo noemde hij het coronavirus eerder 'een beetje onzin' en slechts 'een griepje'. Maar, toegegeven: hij was zeker niet de enige die een paar weken geleden nog dacht dat alle corona-heisa een béétje overdreven was. Voortschrijdend inzicht!

BN'ers

Wie we nog niet kunnen betrappen op enig voortschrijdend inzicht, is rapper Gers Pardoel. Die beweerde vrijdag nog dat mensen elkaar moeten gaan knuffelen in de strijd tegen corona, terwijl dat juist het laatste is dat je zou moeten doen. Na bakken met kritiek zou je denken dat iemand dan tot de conclusie komt om zulke wijsheden terug te nemen, maar nee hoor: dan ken je Gers nog niet!

Lees verder