André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

André Hazes en Monique mogelijk in corona-gevaar?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

André Hazes zit dit jaar in de jury van The Voice Senior in België. Bij één van zijn coach-collega's, zanger Walter Grootaers (65), is corona vastgesteld. Moeten André en dus óók liefje Monique zich nu zorgen maken?

Walter Grootaers heeft vorige week tijdens de opnames van The Voice Senior corona opgelopen, zo meldt De Telegraaf zojuist. Hij zit nu samen met zijn gezin in quarantaine. "Iedereen die in contact is gekomen met Walter wordt nu gecontacteerd en gevraagd om thuis te blijven, om verdere verspreiding van het virus zo goed mogelijk in te dammen", schrijft de krant. 

André Hazes getroffen?

Het is natuurlijk een beetje cliché om te zeggen: 'nu komt het echt dichtbij', maar voor André geldt dat helaas wel. Volgens De Telegraaf heeft hij "direct contact gehad" met Grootaers. Hazes' manager Sjoerd Bodewes laat aan de krant weten dat zender VTM gelijk contact zocht met Nederlands bekendste volkszanger. Maar hoe zit het nu? Is André, en mogelijk ook Monique, nu óók besmet? 

André Hazes en Monique mogelijk in corona-gevaar?
Walter Grootaers in The Voice Senior op VTM.

Corona

"Hij heeft niet echt direct contact gehad met Walter", vervolgt Bodewes, waarmee hij dus de bewering van De Telegraaf/Privé tegenspreekt. "André heeft ook geen verschijnselen van griep, dus we maken ons geen zorgen. We houden het allemaal goed in de gaten. Tijdens de opname waren er al voorzorgsmaatregelen genomen. Iedereen moest met regelmaat zijn handen wassen." VTM bekijkt nu wat er met de nog geplande opnames van The Voice Senior gaat gebeuren. Wil je meer weten over de uitbraak van COVID-19 of heb je nog vragen? Kijk dan vanavond naar een speciaal ingelaste extra corona-uitzending op NPO 1.

André - die het virus eerder een 'griepje' noemde - is gewoon aan het genieten met zijn Monique, dus hopelijk is er inderdaad niets aan de hand!

Lees verder