Jack van Gelder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jack van Gelder

Jack van Gelder haalt uit naar André Hazes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ziggo Sport-presentator Jack van Gelder is "zeer verbaasd" over uitspreken die volkszanger André Hazes deed naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus.

Dat laat het voetbalicoon weten in een stel geërgerde tweets waarin hij André's uitspraken aanhaalt. "Ik ben zeer verbaasd dat iemand zoiets kan zeggen", zegt Jack over Hazes junior, die eerder zei dat hij het coronavirus een beetje onzin vindt. "We worden dus allemaal zo bang gemaakt, voor iets wat eigenlijk gewoon een soort van griepje is", waren diens woorden toen.

Verwarring

Goed: Jack vindt die uitspraken van Hazes op zijn zachts gezegd niet zo slim, maar in eerste instantie wisten twitteraars niet precies wat hij bedoelde. Hoezo dan? Nou, Jack zette eerst alleen de uitspraken van André online - zónder zijn eigen mening. Verwarring alom. "Maar betekent het tweeten van dit, dat jij dat ook vindt Jack?", vroeg iemand zich bijvoorbeeld af. Jack maakt het nog maar eens even glashelder: "Nee natuurlijk niet".

Coronavirus

Het coronavirus houdt zowat iedereen wel op een of andere manier bezig, Brabanders in het bijzonder. Ook wereldwijd zorgt de uitbraak van het virus voor flinke gevolgen. Zo stelde Sony de release van Peter Rabbit 2 uit en moeten we ook véél langer wachten op de nieuwe Bond-film No Time To Die, die nu pas in november in de bios gaat draaien. Nu maar hopen dat Disney Mulan en Black Widow niet alsnog gaat uitstellen, maar op dit moment zouden we er niet gek van opkijken!

Lees verder