Het coronavirus: feiten en fabels van de NOS op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het coronavirus: feiten en fabels van de NOS op NPO 1

NOS komt vanavond opnieuw met extra uitzending coronavirus op NPO 1

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De NOS last een extra uitzending in over de uitbraak van COVID-19, beter bekend als het coronavirus. Het coronavirus: feiten en fabels is vanavond direct na het Achtuurjournaal te zien op NPO 1.

Dat maakt de NOS bekend in een persbericht. Een aantal weken geleden was er ook al een Het coronavirus: feiten en fabels-uitzending. Toen maakte minister Bruno Bruins de eerste coronabesmetting in Nederland bekend. Inmiddels zit ons land in een nieuwe, veel ingrijpendere crisisfase rond de uitbraak van corona en dus last NPO 1 een nieuwe extra uitzending in.

Feiten en fabels

Presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé zullen vragen van kijkers live voorleggen aan deskundigen in de studio. "De vragen kunnen worden ingestuurd via coronavragen@nos.nl, en ook via de online en social kanalen (Twitter: #coronavragen) van de NOS. Dat de vraag naar feiten en duidelijkheid groot is, blijkt wel uit het feit dat er op het mailadres de afgelopen tijd meer dan 10.000 mails zijn binnengekomen", aldus de NOS.

Andere programma's

Het NPO 1-uitzendschema van vanavond ziet er - net als de bioscoopplanningen wereldwijd - een beetje anders uit dan we gewend zijn. Kijk maar:

- 20.30-21.20 uur: Het coronavirus: feiten en fabels

- 21.25 uur: Flikken Maastricht

- 22.20 uur: Op 1

- Erica op Reis gaat volgende week verder

- NOS Studio Sport Eredivisie vervalt

Lees verder