Gers Pardoel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gers Pardoel

Gers Pardoel massaal belachelijk gemaakt na corona ‘oplossing’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zanger Gers Pardoel zorgt voor flink wat gefronste wenkbrauwen nadat hij eerder vandaag een soort van corona 'oplossing' de wereld in slingerde op sociale media. "Zodra je die liefde vindt kan geen virus jouw lichaam als het zijne beschouwen."

Tja, bovenstaande zin is slechts een deel van Gers' anti-corona en pro-liefde verklaring. Hij vindt namelijk dat we vooral door moeten gaan met handen schudden en roept op om elkaar 'liefde' te blijven geven. Wij willen vooral ook even benadrukken dat het kabinet daar - verrassing - héél anders over denkt...

Oplossing!

Gers bedoelt het ongetwijfeld erg lief, maar zijn adviezen zijn nu eenmaal erg onhandig in tijden van fake news rond corona en besmetting. Misschien kan hij vanavond naar de speciale corona-uitzending van de NOS kijken? "Diep van binnen zit de liefde in jezelf en dat is het enige dat het coronavirus (elk virus) echt kan stoppen. Zoek die liefde in jezelf en geef die door aan een ander", zo predikt hij. "Het kan en mag niet zo zijn dat een virus ervoor zorgt dat wij geen fysiek contact meer met elkaar kunnen/willen hebben. Geef elkaar wel een hand, geef elkaar wel een knuffel en geef elkaar wel je liefde."

Uitgelachen en belachelijk gemaakt

De hippie-verklaring van Gers gaat als een lopend vuurtje rond op de socials. Zijn happy de peppy-boodschap kan rekenen op enorm veel verbaasde reacties, ook van BN'ers. "Gozer, ‘Ik neem je mee op reis’ is het lijflied van Corona", pareert cabaretier Peter Pannenkoek. Schaatsheld Mark Tuitert: "Ehm... nee, dat is wensdenken. Houden virussen zich in de echte wereld helaas niet aan." En zanger Ed Struijlaart noemt het "slap filosofisch gezwam waar we allemaal niet verder mee komen op dit moment". Oef!

Lees verder