Outlander nu op Ziggo movies & series xl

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Outlander nu op Ziggo movies & series xl

7 redenen om Ziggo Movies en Series XL te nemen

|
|

Laatste update:

Movies & Series is het film- en seriepakket van Ziggo. Wil je echt eindeloos kijkplezier en iedere maand weer veel nieuw aanbod dan kies je natuurlijk voor de XL-variant. We vertellen je graag waarom dat uitgebreide pakket de moeite waard is!

1. HBO-series en -films

Van meesterlijke misdaaddrama’s en sensationele superheldenseries tot macabere moordmysteries: HBO heeft het allemaal. Gelukkig zijn de grootste hits uit de catalogus van deze Amerikaanse kwaliteitszender toch nog in Nederland te zien. Toen HBO er begin 2017 in Nederland mee stopte, kwam Ziggo namelijk to the rescue! Ziggo biedt de content van HBO aan in het Ziggo Movies & Series XL-pakket. Benieuwd geworden? Dit zijn de 12 beste HBO-series die je nu kunt streamen via Ziggo!

Game of Thrones

2. Onze andere favoriete series én films…

Het aanbod van Movies & Series XL beslaat dus al je favoriete HBO-content. Er zijn echter nog veel meer steengoede series om op het platform te checken. We noemen bijvoorbeeld: The Handmaid’s Tale, Scandal en Vikings. Niet zo’n serieliefhebber? Ook aan jou is gedacht. Movies & Series XL bevat namelijk ook een hoop steengoede films. Van luchtige familiefilms tot meesterwerken van regisseurs als Steven Spielberg en Quentin Tarantino: je vindt het allemaal terug in het aanbod.  

Vikings

3. En deze verborgen parels

Game of Thrones, True Detective en American Crime; je hebt inmiddels vast wel door dat je een hoop bekende series op Movies & Series XL terugvindt. Het aanbod herbergt echter ook een hoop verborgen parels! Wil je er een aantal aan je watchlist toevoegen? In dit toplijstje vind je nog meer steengoede series op Ziggo die vrijwel niemand gezien heeft!

Watchmen

4. Snelle Jelle

Zoals gezegd, krijg je met Movies & Series XL je toegang tot een heleboel van onze favoriete series. Extra fijn daarbij is dat je nooit lang hoeft te wachten tot de nieuwste afleveringen toe worden gevoegd. Je kijkt bijna altijd 24 uur na uitzending in Amerika naar de meest recente episodes, mét Nederlandse ondertiteling! Dat betekent dat je dus niet langer jaren hoeft te wachten om te zien hoe het verdergaat met Jamie en Claire in Outlander!

John Wick

5. Tv compleet

We geven het toe: de naam van het Ziggo-pakket is een beetje verraderlijk… Movies & Series XL biedt namelijk niet enkel films en series, maar is tegelijkertijd ook het meest complete tv-pakket van Ziggo. Je ontvangt namelijk 40 extra zenders! Dat betekent dat je door je Ziggo-abonnement te combineren met Movies & Series XL, je in totaal over meer dan 125 tv-zenders beschikt. Extra pluspunt: daarvan bekijk je er 54 in HD. Het gaat dan bijvoorbeeld om Discovery Science, National Geograpic WILD, NPO Cultura en RTL Telekids. Met andere woorden: er is voortaan altijd wel iets op tv!

The Bourne Identity

6. De Ziggo Uitpakweken

Ziggo organiseert regelmatig interessante deals voor hun abonnees en in december 2020 zijn ze helemaal all-out gegaan met de Uitpakweken. Tientallen gratis films kan je zonder extra kosten kijken deze maand, zoals The BFG, Legend, Paddington en The Hateful Eight. Sterker nog, de tijdelijke actie geldt ook voor normale Ziggo-abonnees. Bekijk hier de lijst met alle gratis films.

7. Het zachte prijsje

Movies & Series XL is voor klanten standaard inbegrepen bij het abonnement Alles-in-1 Max. Je kunt het pakket als Ziggo-klant echter ook los bestellen voor 11,95 euro per maand. Het Movies & Series L-pakket is optioneel gratis beschikbaar voor klanten van Ziggo en Vodafone. Met dit pakket heb je ook toegang tot de films en series van Movies & Series XL, inclusief het HBO-aanbod. De L-variant biedt echter geen toegang tot de tientallen digitale zenders die wel tot de beschikking staan van XL-klanten.

La La Land

Meer lezen over het aanbod van Ziggo? We vertellen je elke maand wat de beste series en de beste films op het platform zijn. Ook houden we je graag op de hoogte van de meest recente toevoegingen.

Lees verder