HBO Nederland is niet meer: Ziggo neemt films en series over

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
HBO Nederland is niet meer: Ziggo neemt films en series over

HBO Nederland is niet meer: Ziggo neemt films en series over

|
|

Laatste update:

HBO Nederland is niet meer. Hoe moeten we dan series als Game of Thrones, Boardwalk Empire en Westworld kijken? Gelukkig zijn meer wegen die naar Rome leiden... of eigenlijk één, genaamd Ziggo.

Ziggo Movies & Series XL

Per 1 januari 2017 is de zender HBO in Nederland gestopt, maar Ziggo comes to the rescue. Ziggo biedt namelijk de content van HBO aan in een nieuwe abonnementsvorm: het Ziggo Movies & Series XL pakket. In dit pakket zitten de films en series van HBO en het aanbod van het oude MyPrime van Ziggo zelf. Het abonnement wordt hierdoor twee euro duurder dan het oude TV Royaal-abonnement (van €9,95 naar €11,95) , maar Ziggo komt de bestaande klanten tegemoet.

Drie maanden gratis

Een meevaller: bestaande klanten van Ziggo hoeven de eerste drie maanden de prijsverhoging nog niet te betalen, dus kijken ze in feite gratis naar HBO! Ziggo zendt kwaliteitsseries zoals Game of Thrones, Boardwalk Empire en Girls een dag na Amerika live uit op tv. Je kunt de films en series ook on demand kijken via de Ziggo mediabox (voorheen Horizon) en mobiel via Ziggo Go.

Nieuw series en films

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones (seizoen 7 start) in juni. Ook van HBO zijn de series Ballers, The Young Pope, Westworld en binnenkort start de gloednieuwe serie Big Little Lies (met Alexander Skarsgård, Nicole Kidman en Reese Witherspoon) en The Deuce (James Franco en Maggie Gyllenhaal).

Daarnaast maakt HBO eigen films en documentaires als The Wizard of Lies (met Robert De Niro en Michelle Pfeiffer), The Immortal Life of Henrietta Lack (Oprah Winfrey en Rose Byrne) en Beware the Slenderman. Check de video hieronder voor het aanbod van 2017.

Lees verder