Duncan Idaho, Paul Atreides en Duke Leto Atreides

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Duncan Idaho, Paul Atreides en Duke Leto Atreides

De 6 hete mannen in Dune

|
|

Laatste update:

Heb je weinig met sci-fi en snap je de hype rondom Dune niet? Maakt niet uit, je kunt gewoon met je nerdy friends naar de bioscoop om deze nieuwe klassieker te zien. Laat de strijd om melange aan je voorbijgaan en richt je blik op al het mannelijk schoon. De zes heetste mannen uit de film zetten we voor je op een rij.

1. Oscar Isaac

Als nieuwe gouverneur van de planeet Arrakis en vader van Paul Atreides heeft Duke Leto Atreides het niet gemakkelijk. Het gevaar ligt overal op de loer, maar Leto geeft zich niet zomaar gewonnen. De rol zit Oscar Isaac als gegoten, want we krijgen nu al weke knietjes van zijn vorstelijke baard en de norse blik in zijn ogen.

De 6 hete mannen in Dune

2. Timothée Chalamet

Raar maar waar, ons hart gaat ook sneller kloppen van Leto Atreides’ zoon. Als Paul Atreides, ziet Timothée Chalamet visioenen en die beloven niet altijd veel goeds. We werden ooit gewezen op zijn O-benen en er werd ons vriendelijk gevraagd of dat slangetje in zijn neus geen afknapper was. Geloof ons, er is wel meer voor nodig om Timothée lelijk te krijgen.

De 6 hete mannen in Dune

3. Jason Momoa

In Game of Thrones had-ie beduidend minder kleding aan, maar ook van top tot teen ingepakt is Jason Momoa nog een lust voor het oog. Zijn enorm gespierde lichaam in combinatie met zijn pretoogjes, doen het ‘m voor ons. In Dune speelt hij Duncan Idaho, swordmaster van Huis Atreides en een van Paul Atreides’ mentoren.

De 6 hete mannen in Dune

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

4. Josh Brolin

Je kunt mooi oud worden zoals George Clooney, elegant en als een supermodel. Of je kunt het ook doen zoals Josh Brolin, met een lekker rauw randje. Doe ons ook zo’n man wanneer we oud(er) zijn! Als Gurney Halleck is Josh Brolin een van van Paul Atreides’ mentoren en de weapons master van Huis Atreides.

De 6 hete mannen in Dune

5. Javier Bardem

Als James Bond-schurk in Skyfall hoeven we Javier Bardem niet op een poster boven ons bed, maar als Stilgar (de leider van de Fremen) hangt-ie ingelijst aan de muur. De Fremen zijn de oorspronkelijke bewoners van planeet Atreides en zij zitten helemaal niet te wachten op een nieuwe gouverneur. Dat zorgt dus voor de nodige frictie!

De 6 hete mannen in Dune

6. Babs Olusanmokun

Een kleine waarschuwing vooraf; je zou zomaar een lelijke snijwond kunnen oplopen aan die vlijmscherpe jukbeenderen van Babs Olusanmokun. In Dune speelt Babs de wantrouwige Freman Jamis, die de goede bedoelingen van Paul Atreides en zijn moeder Lady Jessica niet vertrouwt.

De 6 hete mannen in Dune

Zijn deze zes mannen voor jou geen reden om je onder te dompelen in sciencefiction? Dan hebben we hier negen tiener romcoms die je gezien moet hebben. Zitten ook vol met hete mannen om bij weg te zwijmelen!

Lees verder