To all the Boys: Always and forever

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
To all the Boys: Always and forever

Zwijmel: To All the Boys krijgt 'vervolg'!

|
|

Laatste update:

De derde, en laatste, film uit de populaire To All the Boys-reeks verschijnt binnenkort op Netflix. Dat is het einde van de avonturen van Lara Jean, maar er ís hoop: er wordt gewerkt aan een nieuwe serie over de boeken van schrijfster Jenny Han!

To All the Boys: Always and Forever is het sluitstuk van de romantische tienercomedyreeks op Netflix. Blijven Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) bij elkaar nadat ze afgestudeerd zijn? Fans zullen nieuwsgierig zijn naar het antwoord, maar tegelijkertijd treurig: voorlopig is dit het einde van het verhaal.

Jenny Han deelde op Twitter ook goed nieuws: een van haar andere boekenreeksen wordt in een serie veranderd door Amazon Prime!

Het gaat om het boek The Summer I Turned Pretty, dat in 2009 verscheen. In dit boek wordt het tienermeisje Belly verliefd op twee broers: Jeremiah en Conrad. Aanvankelijk valt ze als een blok voor ‘bad boy’ Conrad, maar maakt de ‘nog-ergere-boy’ Jeremiah ineens avances.

Nieuwe Young Adult-reeks in de maak?

The Summer I Turned Pretty wordt in eerste instantie een serie van acht afleveringen. Mocht de reeks aanslaan op Amazon Prime, dan verwachten we dat de twee vervolgen (It’s not Summer Without You en We’ll Always Have Summer) dezelfde behandeling krijgen.

Wanneer de nieuwe serie precies verschijnt is niet bekend, maar volgens Jenny Han kunnen we in 2021 nog genieten van het ‘Young Adult’-avontuur. Eerst kijk je vanaf 12 februari nog even To All The Boys: Always and Forever!

Lees verder