Sarah Jessica Parker en Chris Noth in Sex and The City

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sarah Jessica Parker en Chris Noth in Sex and The City

Zit Mr. Big nu wel of niet in de Sex and the City-reboot?

|
|

Laatste update:

Sex and the City-fans moeten het al zonder Kim Cattrall doen in de nieuwe reboot-serie, maar het gaat ze toch niet gebeuren dat Mr. Big ook niet terugkeert? Acteur Chris Noth heeft inmiddels van zich laten horen... maar veel wijzer worden we er niet van.

De bekende gossip-site Page Six claimde afgelopen weekend dat David Eigenberg (Miranda Hobbes’ hubbie Steve Brady) en dus ook Chris Noth... noth meespelen in And Just Like That..., zoals de vervolgserie officieel heet. Maar klopt dat eigenlijk wel? Kom er maar in, Mr. Big!

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

Chris Noth reageert

De acteur besloot op het stuk van Page Six te reageren. Hij plaatst eerder deze week een Insta-foto van een vos die hij tegenkwam op zijn eigen perceel. Uiteraard werd de comment-sectie overspoeld met hongerige Sex and the City-kijkers, snakkend naar meer info over Mr. Big. "Nou, als Page Six dat zegt dan móet het wel waar zijn", reageerde hij op een fan die vroeg naar de situatie. Vooral juicy is de knipoog-emoji die hij erbij plaatste. Hmmm...

De nieuwe Sex and the City-serie

Of Mr. Big nu wel of niet een comeback maakt, blijft nog even spannend. Ondertussen weten we al wel wat meer over de aankomende, tiendelige HBO Max-serie. We pakken de draad weer op met Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) die nu als vijftigers door NYC banjeren, inclusief corona als onderdeel van de verhaallijn.

De releasedate van And Just Like That... is nog niet bekend. De opnames gaan naar alle waarschijnlijkheid komende lente van start.

Lees verder