Sarah Jessica Parker licht tipje van de sluier op over Sex and the City-serie

Door Redactie
Sarah Jessica Parker, SATC

Sarah Jessica Parker heeft voor het eerst een tipje van de sluier opgelicht over de aankomende HBO Max-serie And Just Like That... Daaruit blijkt dat een wel heel bekend virus daarin zijn opwachting maakt.

De scripts voor de nieuwe reeks zijn nog niet helemaal rond, maar Sarah Jessica Partner laat aan Vanity Fair wel al het een en ander doorschemeren.

Wat is er van de karakters geworden?

"Ik denk dat Cynthia, Kristin en ik allemaal opgewonden zijn over de tijd die is verstreken", vertelt de Amerikaanse actrice openhartig. "Wie zijn ze nu in deze wereld? Zijn ze anders? Welke rol hebben ze gespeeld? Waar zijn ze tekort gekomen als vrouw, als vrienden en hoe vinden ze hun weg? Zijn ze zoals sommige mensen die verward, bedreigd en nerveus zijn door wat er in de wereld gebeurt? Ik ben zo nieuwsgierig en opgewonden om te zien hoe de schrijvers zich deze vrouwen vandaag de dag voorstellen." 

Corona in New York

Eén ding is inmiddels wel duidelijk: de vrouwen (en dan hebben we het helaas niet over Kim Cattrall) kunnen in hun rollen niet ontsnappen aan het coronavirus. "Natuurlijk is Covid-19 een deel van de verhaallijn. De serie speelt zich af in New York", zegt Jessica doelend op het feit hoe zwaar de stad is getroffen. "Maar hoe heeft dat de relatie veranderd? Ik heb er alle vertrouwen in dat de schrijvers het allemaal gaan onderzoeken." 

De nieuwe Harry Potter-serie!

Geduld hebben

Het blijft dus voorlopig nog even gissen naar de antwoorden op al deze vragen! Het duurt immers nog wel even voor we de tiendelige SATC-revival And Just Like Thatkunnen kijken. De opnames gaan - als het goed is en allemaal weer mag - aan het einde van de lente van start. Of er dan ook een rolletje is weggelegd voor Caitlyn Jenner is vooralsnog onzeker. Dat wordt ondertussen duimen draaien!