Zijn Stephan en Patricia uit MAFS nog steeds samen?

Als bonuskoppel waren alle ogen gericht op Stephan en Patricia in Married at First Sight. De twee gingen eigenlijk wel heel erg lekker gedurende het seizoen. Hebben ze elkaar helemaal gevonden na de opnames? Tijd voor een update!

MAFS

Omdat Martijn en Nicole vroegtijdig hun trouwringen inleverden, was er plek voor een extra koppel in Married at First Sight. Stephan en Patricia waren meteen een match en de wetenschap heeft dat wel bewezen. De twee bleven daarom getrouwd! Dat staat niet meteen garant aan succes, want helaas leverden Loes en Wichian hun trouwringen vooralsnog in en tekenden zelfs Maarten en Richelle hun scheidingspapieren.

Zijn Stephan en Patricia nog steeds samen?

Nu krijgen we meer duidelijkheid over de relatiestatus van Stephan en Patricia. Helaas, helaas: de twee hebben de scheidingspapieren ondertussen ondertekend. Ze hebben afscheid van elkaar genomen, maar de vriendschap is er nog zeker. 

Als vrienden verder

Het doet wel pijn”, vertelt Patricia over de keuze om te gaan scheiden in RTL Boulevard. De breuk is nog best wel vers, want de twee besloten slechts drie weken geleden om uit elkaar te gaan. “Ik denk dat we het allebei heel erg graag wilden.” Stephan vult aan dat ze die gevoelens niet kunnen afdwingen. “Ondanks alles is het goed hoe het gelopen is", vertelt hij over hun avontuur in MAFS. Toch zijn de twee nog altijd bij elkaar te vinden, maar dan als vrienden. Die klik is er dus zeker wel: “Het is er nu op een andere manier.” Helaas heeft Stephan er meer moeite mee dan Patricia, geeft hij zelf toe. Ze geven vooralsnog heel veel om elkaar en Stephan zit gewoon weer aan tafel met zijn ex-schoonouders voor boerenmoes! 

Hoe zit het met de andere koppels?