Flinke plottwist in Married at First Sight door Martijn en Nicole

Je kunt veel van dit Married at First Sight-seizoen zeggen, maar niet dat het saai is. Klaar voor een plottwist? De makers voeren nu een soort noodgreep uit na de volledig mislukte match tussen Martijn en Nicole.

Nicole en Martijn Married at First Sight
© RTL

Wie niet up-to-date is met de nieuwste vooruitkijkafleveringen op Videoland, kan nu beter even niet verder lezen. Er volgen spoilers voor het verdere verloop van MAFS. Ben je er nog? Oké, komt-ie:

Noodgreep MAFS-makers

In de nieuwste Videoland-afleveringen zitten Martijn en Nicole al naast elkaar op het beruchte eindgesprekbankje. Hun huwelijk is héél snel geklapt en het komt ook niet meer goed. Ze nemen hun trouwringen af en daarmee is de kous af. Wat nu? Nou, de makers gaan er tóch nog voor en introduceren een lekkere plottwist. We krijgen zo alsnog zes koppels om te blijven volgen, want... er komt een éxtra match!

MAFS-match

In de promo voor de volgende aflevering, die volgende week pas op Videoland én RTL 4 komt, doet Carlo Boszhard alvast de juice uit de doeken. "Volgende keer toveren de experts een konijn uit de hoge hoed want ze hebben nóg een sterke match op de plank. Een nieuw, extra koppel. En die moet nu snel naar het altaar." Ah, oké - dit MAFS-koppel komt dus in een soort versneld traject terecht. Dat moet ook wel om bij te kunnen blijven met de andere koppels in het experiment.

Hoe heten ze?

Door gegevens in de tv-gids hebben we ook al namen te pakken: Patricia en Stephan gaan aan elkaar gematcht worden!