Zijn Loes en Wichian uit MAFS nog steeds samen?

Loes en Wichian kozen voor elkaar aan het einde van Married at First Sight. Hoe gaat het nu, maanden na de opnames, met ze? Zijn ze nog steeds getrouwd?

Wichian en Loes in Married at First Sight

En de andere MAFS-koppels?

Wichian en Loes beleefden een bewogen MAFS-avontuur. Met name Loes vond het experiment enorm zwaar. Gelukkig hadden ze altijd steun aan elkaar en die liefde bleef sterk. Ze gingen in hun eindgesprek dan ook niet voor een scheiding. Hoe rooskleurig het er toen ook uitzag: inmiddels hangt de liefdesvlag er heel anders bij...

Zijn Loes en Wichian nog bij elkaar?

We vallen maar meteen met de deur in huis: nee, Loes en Wichian vormen geen koppel meer, zo maakten ze bekend in een interview met RTL.nl. Wat is er misgegaan? Wichian geeft toe dat ze "sinds een paar weken" uit elkaar zijn (het interview vindt drie maanden na de laatste opnames plaats). "Ik had er enorme moeite mee, maar we hebben toch de knoop doorgehakt." Ze hebben veel gepraat, maar "het is goed zo".

Loes legt uit

Loes vindt Wichian nog altijd heel lief en mist hem af en toe nog. "Maar er moet meer zijn dan dat. Alleen knuffelen is niet voldoende." Ze legt uit dat Wichian iemand verdient die hem niet alleen knuffelt, maar ook kust. "En dat kan ik hem niet geven." Met pijn in het hart zit Wichian naast Loes tijdens het interview. "Het doet ook zeer." Zij had het ook graag anders gezien. "Ik heb alles geprobeerd." Maar gevoel kun je nu eenmaal niet dwingen. De scheidingspapieren zijn inmiddels getekend. Wat Loes betreft blijven ze wel gewoon vrienden. Wichian is daar op dit moment nog even niet aan toe, maar geeft aan dat hij dat op den duur wel wil proberen!