MAFS-uitslag bekend: Zo loopt het af tussen Loes en Wichian

Hoewel de liefde in de lucht lijkt te hangen, zijn Loes en Wichian al het hele Married at First Sight-seizoen een beetje moeilijk te peilen. Welke beslissing maken ze in hun eindgesprek: scheiden of getrouwd blijven?

Let op: dit artikel bevat spoilers voor aflevering 20 van MAFS. Die staat nu al op Videoland, maar komt volgende week pas op tv.

Loes en Wichian in Married at First Sight
© RTL

Meer MAFS-uitslagen:

Aan de ene kant praatte Wichian met expert Eveline al over kinderen krijgen terwijl Loes nog niet over verliefdheid kan praten. Ze wil er nog geen label op plakken omdat dat allerlei verwachtingen schept, zo zegt ze nogmaals op de bank tegenover de experts en Carlo Boszhard. Wichian voegt zich even later bij Loes op de bank en kan zijn tranen niet bedwingen wanneer hun huwelijksbeelden voorbijkomen. Maar, de grote vraag: is hun liefde voor elkaar hetzelfde? Gaan ze door?

Wat beslissen Loes en Wichian?

Tijd om de onduidelijkheid weg te nemen! Wanneer Loes en Wichian tegenover elkaar staan om hun eindbelissing te maken, zonder experts en Carlo, valt er opeens van alles op zijn plek. Loes begint. Ze omschrijft Wichian als een man met dezelfde mindset, die het hart op de juiste plek heeft. Hij is meer dan ze "had durven dromen". Ze is hartstikke trots op haar man. "Je bent een geweldig mens." Ook beschrijft ze dat er soms hobbels op de weg zullen liggen en dat ze daar mee moeten dealen. "Zo lang we allebei dezelfde kant op gaan en dat samen doen, zoals we dat nu ook doen, weet ik zeker dat het helemaal goed gaat komen." De eindconclusie? "Ik wil dolgraag getrouwd blijven."

En wat beslist Wichian?

Vervolgens neemt Wichian het woord. Het moment dat hij Loes voor het eerst zag in de trouwzaal, zal-ie nooit vergeten. Het maakte grote impact. "Voor het eerst in mijn leven stond mijn hart even stil. En daarna klopte hij dubbel zo hard." Ook benadrukt Wichian dat ze allebei een rugzakje hebben, maar daar heel goed met elkaar over kunnen praten. "Je laat me zien wie ik ben, en accepteert me zoals ik ben. Daar ben ik je dankbaar voor." Eigenlijk mist Wichian niet snel iemand in zijn leven - bij Loes is dat anders. "Ik kan nu zeggen dat ik je zeker mis als we niet samen zijn."

Wichian zal er altijd voor Loes zijn, benadrukt hij. En hij ziet een toekomst samen. Oftewel: ook hij wil natúúrlijk getrouwd blijven. We sluiten af met een tearjerker van jewelste. Kom er maar in, Wichian!

"Ik dacht dat liefde niet bestond, maar Loes: jij hebt het tegendeel bewezen."

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.