MAFS-uitslag bekend: Zo loopt het af tussen Laura en Cathalijne

‘Cupido’ Married at First Sight schoot keihard raak met droommatch Laura en Cathalijne. De dames klikten vanaf moment één als een malle. Tijd voor het allesbeslissende eindgesprek: blijven ze getrouwd?

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de laatste MAFS-aflevering die nu al op Videoland staat, maar woensdag pas op tv komt.

Laura en Cathalijne in Married at First Sight
© RTL

Meer MAFS-uitslagen:

Bij het eindgesprek met Laura en Cathalijne, tegenover de experts en Carlo Boszhard, kwamen wat verrassende dingen uit de hoge hoed! Zo vond Cathalijne Laura in eerste instantie eigenlijk helemaal niet zo aantrekkelijk. Andersom ook niet. Cathalijne in een trouwjurk met een dikke laag make-up: daar houdt Laura niet zo van (en Cathalijne zelf waarschijnlijk ook niet). Wat bleek? Ze vinden het tv-programma en alles eromheen maar gedoe, benoemden experts. Afleiding. Het liefst namen ze niet apart van elkaar quotes op voor tv, maar beleefden ze liever samen avonturen. En eigenlijk sloeg de vonk pas écht over toen de twee na hun trouwerij samen alleen waren op de hotelkamer, zónder camera’s.

De beslissing van Cathalijne

In haar slotbrief beschreef Cathalijne hoe ze juist niet te veel moest nadenken in de begintijd van haar huwelijk met Laura. “Gewoon voelen, dat is alles wat ik moet doen als ik bij jou ben.” De liefde die Laura voor haar voelt, verbaast haar. “Soms geloof ik het gewoon nog niet, dat je me echt leuk vindt zoals ik ben. Ondanks al mijn tekortkomingen, gevoeligheden, chaos en gebrekkigheden. Maar dan hoef ik maar naar jou te kijken om te weten dat het echt zo is.” Ze steekt haar liefde voor Laura ook niet onder stoelen of banken. “Ik hou echt heel veel van jou en ik zou dan ook heel graag met jou getrouwd blijven.

De beslissing van Laura

Laura heeft in Cathalijne een echte soulmate gevonden, zo blijkt uit haar mooie woorden. “Ik had niet verwacht dat er iemand op de wereld zou zijn die me zo makkelijk zou begrijpen. Wanneer ik met jou ben, kan ik echt mezelf zijn.” Ze wil dolgraag met Cathalijne door het leven blijven “dansen”. “Mijn beslissing is dan ook om getrouwd te blijven met jou.