MAFS-uitslag bekend: Zo loopt het af tussen Maarten en Richelle

Maarten en Richelle gingen al meteen vanaf hun Married at First Sight-huwelijk héél lekker samen. Gaandeweg werd hun liefde sterker, maar nu de eindstreep voor hun neus staat, is het toch spannend: blijven ze getrouwd of gaan ze toch scheiden?

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de laatste MAFS-aflevering die nu al op Videoland staat, maar woensdag pas op tv komt.

Richelle en Maarten in Married at First Sight
© RTL

Meer MAFS-uitslagen

Als we na een week ons geld op een MAFS-koppel hadden moeten zetten, gaven we Maarten en Richelle sowieso de hoogste slagingskansen. Toch bleek dat er in de laatste fase van het experiment wat twijfels kwamen, vooral bij Richelle. De afstand tussen hun woningen is toch wel groot en de twee weten niet altijd even goed de balans te vinden tussen werk en privé.

Richelle houdt de rem erop

Hoewel Richelle zich wel open durft te stellen voor Maarten, zo zei ze in het eindgesprek met Carlo Boszhard en de experts, vindt ze het wel lastig om zich helemaal over te geven. Ze houdt nog een beetje de rem erop om zichzelf te beschermen. Zo niet Maarten, die zijn liefde volop uitte. “Ik ben heel gelukkig met haar. Ze maakt me heel blij.” Hij merkt dat Richelle af en toe nog een beetje terughoudend is, maar wil haar graag de tijd en ruimte geven.

De beslissing van Maarten

In zijn slotbrief aan Richelle kwam de ultieme liefdesverklaring van Maarten. Dat ‘wauw-gevoel’ dat-ie had bij de bruiloft “is de afgelopen weken alleen maar sterker geworden”. Hij omschrijft zijn vrouw als “lief, zorgzaam en ambitieus” én “nog veel meer”. Hij erkent dat-ie misschien iets te snel gaat in de liefde en spreekt nogmaals uit dat-ie haar graag de tijd wil geven. “We weten dat er nog een aantal obstakels zijn, zoals de afstand. Laten we ons eerst richten op onszelf en onze relatie. Stap voor stap, zoals we vaker tegen elkaar zeggen.” Hij hoopt op een mooie toekomst samen en het zal niemand verrassen: Maarten wil graag getrouwd blijven.

De beslissing van Richelle

Ook bij Richelle zat het meteen al bij de huwelijksdag goed, zo legt ze uit. “Ik voelde meteen een bepaalde vertrouwdheid.” Ze omschrijft haar man als een gevoelig iemand en “een hele lieve, zorgzame, gallante man die het beste met me voorheeft en er ook altijd voor me zal zijn”. Ze is heel erg nieuwsgierig naar de toekomst met Maarten en wil graag verder onderzoeken of de liefde nog meer kan opbloeien. Ook Richelle wil dus getrouwd blijven!