Zijn Maarten en Richelle uit MAFS nog steeds samen?

Maarten en Richelle gingen vol voor elkaar in de laatste aflevering van Married at First Sight. Hield hun huwelijk ook zonder camera's stand? Oftewel: vormen ze nog altijd een koppel?

Richelle en Maarten in Married at First Sight

En de andere MAFS-koppels?

Maarten en Richelle gingen al vanaf hun trouwdag superlekker. Op huwelijksreis sloeg de vlam helemaal in de pan. Richting de eindstreep kwamen er bij Richelle wel wat twijfels: voelt ze eigenlijk wel hetzelfde als Maarten? Hij beloofde haar de ruimte te geven en ook zij wilde wél graag door, ondanks enige terughoudendheid. En dus bleven ze getrouwd.

Zijn Maarten en Richelle nog steeds samen?

Tijd om een sprong in de tijd te maken want die MAFS-opnames vonden natuurlijk maanden geleden plaats. We draaien er niet omheen: het is toch niet gelukt met Maarten en Richelle, zo maakten ze bekend in een filmpje op RTL.nl. Wat is er misgegaan?

Trouwringen af

De trouwringen zijn af”, beginnen ze meteen in hun gesprek met Aran. “We hebben een heftige tijd gehad. Mijn gevoel was hartstikke goed, want ik was wel al verliefd op Richelle. Maar bij haar kwam het gevoel niet”, vertelt Maarten over hun breuk. “Ik had al wel mijn twijfels, maar we hadden het leuk. Ik vond het zonde om direct te stoppen en ik wilde vooral onderzoeken of er meer was”, geeft Richelle toe. Dat uitzoeken is gelukt, maar niet op de manier waarop ze dat allebei hadden gehoopt. Voor Richelle voelde het huwelijk meer als een vriendschap.

Vriendschap

Anderhalve maand na de opnames hebben ze de knoop doorgehakt. “Je hoopt in de tussentijd dat het tóch nog komt”, vertelt Richelle. Hoewel het begrip voor haar keuze en gevoel er volledig is vanuit Maarten, voelde hij zich toch behoorlijk gebroken toen het echt klaar was. Gelukkig kunnen de twee gewoon nog door een deur samen en hopen ze die vriendschap voort te kunnen zetten.