Zijn Laura en Cathalijne uit MAFS nog steeds samen?

Laura en Cathalijne gingen erg steady in Married at First Sight. Hield hun liefde ook na de opnames stand? Tijd voor een update!

Laura en Cathalijne in Married at First Sight

Er was geen twijfel over mogelijk in het programma zelf: natúúrlijk besloten Laura en Cathalijne om getrouwd te blijven in de MAFS-finale. Tijdens de samenwoonperiode zaten ze al heerlijk in de getrouwd stel-modus. Dat het ná het programma dan automatisch goed blijft gaan, is verre van zeker. Zo gingen Loes en Wichian alsnog voor een scheiding en hield ook de relatie van Maarten en Richelle geen stand...

Zijn Laura en Cathalijne nog steeds samen?

Gelukkig kunnen we bij Laura en Cathalijne nu ook definitief een relatiestatus krijgen. En deze keer kunnen we véél beter nieuws brengen! Ook wel eens fijn, voor de verandering. Komt-ie: Laura en Cathalijne vormen nog steeds een happy couple!

Laura en Cathalijne nog steeds verliefd

We hadden niet anders verwacht dat Laura en Cathalijne nog steeds hoteldebotel zijn met elkaar. "Het voelt heel gek", vertelt Laura over haar relatiestatus in RTL Boulevard. "We kwamen er snel achter dat we veel overeenkomsten hebben", vult Cathalijne aan. De twee stralen uit dat ze echt gek zijn op elkaar en dat zagen we natuurlijk al in het seizoen. "We zijn heel erg verliefd op elkaar", zegt Cathalijne. Die trouwringen blijven dus nog wel even om!