Zack Snyder’s Justice League-releasedatum bekend gemaakt

Veronica Superguide logo
Zack Snyder’s Justice League-releasedatum bekend gemaakt

Zack Snyder’s Justice League-releasedatum bekend gemaakt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Zack Snyder heeft op Twitter laten weten wanneer zijn versie van Justice League te zien zal zijn op HBO Max. Dat deed hij via drie posters, die we natuurlijk ook graag met jullie delen!

De Justice League Snyder Cut komt eraan

Na lang smeken en zeuren van fans (en acteurs!) mocht regisseur Zack Snyder dan toch nog zijn versie van Justice League gaan maken. Snyder stapte middenin de productie op om de dood van zijn dochter te verwerken… Aangezien Avengers-regisseur Joss Whedon zijn taken overnam, is een groot deel van Snyders originele visie verloren gegaan. Zodoende bleef de vraag hoe Justice League eruit had gezien als Snyder wel door had kunnen werken altijd knagen. Dankzij de Snyder Cut hoeven we echter niet langer te gissen!

De nieuwe Harry Potter-serie!

Vanaf 18 maart op HBO Max

Zack Snyder’s Justice League heeft een releasedatum: de vier uur durende film is vanaf 18 maart te zien op HBO Max. Eerder werd gesteld dat de film in vier delen uitgebracht zou worden, maar dat idee lijkt dus van de baan. Maar goed, jammer genoeg weten we sowieso nog niet precies wat de release voor Nederland betekent… Wij kunnen HBO Max namelijk niet ontvangen. Eerder liet Snyder wel weten te kijken naar oplossingen voor een internationale release. We houden je natuurlijk op de hoogte! Alvast een voorproefje van de film? Hier vind je de trailer van de Snyder Cut!

Terwijl je wacht op de release van deze superheldenfilm kun je in ieder geval terecht bij onze podcast! In Bankplakkers brengen wij je op de hoogte van wat er op streamingdiensten verschenen is en wat er de moeite waard is. Zo weet je altijd wat je moet kijken!

Lees verder