Justice League teaser trailer geeft indruk van 4-delige Snyder Cut

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Justice League teaser trailer geeft indruk van 4-delige Snyder Cut

Justice League teaser trailer geeft indruk van 4-delige Snyder Cut

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

DC FanDome was speciaal bedoeld voor de fans! Het online event barstte namelijk uit zijn voegen van details over alle aankomende DC-films. Uiteraard was er ook aandacht voor de film die niet eens zou bestaan zonder die DC-fans: de Snyder Cut van Justice League.

Eerste trailer: Snyder Cut van Justice League

Zack Snyder vertelde tijdens DC FanDome over zijn Snyder Cut van Justice League. De regisseur kijkt er vooral naar uit om ons meer te laten zien van Cyborg, die hij beschreef als "het hart van de film." Hij beloofde ook dat we veel meer van de Flash zullen zien. Na een eerdere sneak peek is het absolute hoogtepunt uiteraard de eerste officiële teaser trailer van Snyders Justice League! De bewegende beelden laten ons bijvoorbeeld voor het eerst echt goed Darkseid inspecteren:

Justice League Snyder Cut-releasedatum?

De Justice League Snyder Cut is in 2021 te zien op HBO Max. De film wordt opgedeeld in vier delen, van elk een uur lang! Nadat alle vier de delen zijn uitgezonden, worden ze samengevoegd tot één laaaaaange film. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe je de film(delen) in Nederland kan gaan checken. Mogelijk gaat de content van HBO Max ook naar Ziggo. Maar zelfs als dat niet gebeurt, is er geen reden om te treuren! Snyder werkt namelijk aan een internationaal distributieplan, zodat mensen in landen waar de streamingdienst niet beschikbaar is, de film alsnog kunnen gaan zien.

Lees verder