Gal Gadot en Ben Affleck in Justice League

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gal Gadot en Ben Affleck in Justice League

Ook Ben Affleck en Gal Gadot willen ‘Snyder Cut’ van Justice League

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Justice League-sterren Ben Affleck (Batman) en Gal Gadot (Wonder Woman) scharen zich achter de #ReleaseTheSnyderCut-beweging. Deze groep wil ervoor zorgen dat Zack Snyders versie van Justice League alsnog uitkomt. 

De regisseur stopte middenin de productie van DC's Justice League om de dood van zijn dochter te kunnen verwerken. Avengers-regisseur Joss Whedon nam zijn taken over en het schijnt dat toen alsnog een groot deel van Snyders originele visie verloren ging. Zelfs Affleck, die Batman inmiddels niet eens meer speelt, én Gadot geven nu óók hun support voor de originele versie!

#ReleaseTheSnyderCut

Ze willen dus dat studio Warner Bros. Snyders versie, de zogenoemde Snyder Cut, uitbrengt. Hierin zitten schijnbaar veel scènes, verhaallijnen en zelfs personages die niet in Joss Whedons bioscoopversie voorkomen. Aquaman-zeehunk Jason Momoa is een fervent voorstander van deze versie en liet dat al meermaals blijken. Ook Ray Fisher, die Cyborg speelde, schaarde zich al eerder achter #ReleaseTheSnyderCut en deed dat gisteren (op het tweejarig jubileum van Justice League) opnieuw. Henry Cavill (Superman) en Ezra Miller (Flash) zijn de enige twee helden uit het team die de beweging tot op heden niet supporten.

En nu?

Justice League draaide eind 2017 uit op een commerciële en kritische flop. Het lijkt ons dan ook sterk dat Warner Bros. opnieuw een risico gaat nemen door Snyders versie op de markt te brengen. Toch zetten de volhardende fans door en met Wonder Woman, Batman, Cyborg en Aquaman in hun kamp, groeit de beweging nog steeds. Grote vraag blijft wel: gaan we de Snyder Cut ooit nog zien?!

Lees verder