Bevestigd: Justice League Snyder Cut komt naar HBO Max

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bevestigd: Justice League Snyder Cut komt naar HBO Max

Bevestigd: Justice League Snyder Cut komt naar HBO Max

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We hebben het er ondertussen al twee jaar over: de zogenoemde Snyder Cut van Justice League. Vandaag geeft Warner Bros. de fans dan eindelijk wat ze willen. Zack Snyder mag namelijk zijn definitieve versie van de film uitbrengen! Hij doet dat in 2021 op HBO Max.

De Zack Snyder Cut van Justice League

Zack Snyder stapte middenin de productie van DC's Justice League op om de dood van zijn dochter te kunnen verwerken. Avengers-regisseur Joss Whedon nam zijn taken over en het schijnt dat toen een groot deel van Snyders originele visie verloren ging. Uiteraard zijn fans sindsdien razend benieuwd naar die originele visie. Hoe had Justice League eruitgezien als Snyder wel door had kunnen werken? In 2021 volgt geheel onverwacht het antwoord: de regisseur mag alsnog zijn Snyder Cut maken.

#ReleaseTheSnyderCut heeft gewerkt

Het waren echter niet alleen de fans die bleven aandringen op een Snyder Cut. Eerder meldden we al dat Justice League-sterren Gal Gadot en Ben Affleck zich ook achter de #ReleaseTheSnyderCut-beweging hadden geschaard. Een van de problemen met de Snyder Cut was echter een gebrek aan geld, dat nodig zou zijn voor editing en special effects. Het kost immers wat om de snor van Superman weg te poetsen… Op THR lezen we dat Snyder naar verluidt zo’n 20 à 30 miljoen dollar heeft gekregen om zijn Justice League eindelijk recht aan te doen.

Snyder geeft aan dat hij dolblij is om eindelijk zijn visie met de fans te mogen delen. Hij bedankt Warner Bros. Pictures en HBO Max, waar de Snyder Cut van Justice League in 2021 te zien zal zijn.

Lees verder