• BN'ers

Yvonne Coldeweijer biedt excuses aan Marc van der Linden

Door Finn Bonis
Marc van der Linden en Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer heeft in de nieuwste aflevering van De Juice Show-podcast haar excuses aangeboden aan Marc van der Linden. De royaltywatcher lag met een herseninfarct in het ziekenhuis en daarop spoorde Yvonne haar ‘spionnen’ aan medische informatie vrij te geven over Marc.

'Een grens over'

Yvonne's oproep werd haar niet in dank afgenomen. De royaltywatcher baalde enorm van Yvonne's actie, die duidelijk "een grens" over gaat. Gelukkig is Marc ondertussen ontslagen uit het ziekenhuis en kan hij thuis aan zijn revalidatie werken.

Even in de spiegel kijken

In haar podcast zegt ze over een grens te zijn gegaan. "Ik ben op een punt in mijn carrière waarbij het bijna normaal is dat ik medische shit over mensen ontvang in mijn DM”. Maar dat “het helemaal niet normaal is”, daar werd ze nu mee geconfronteerd. Ze biedt haar excuses daar voor aan.

Door het stof

Ook zegt de roddelqueen dat ze spijt heeft van haar acties. "Het spijt me dat ik je heb laten schrikken, dat had je niet verdiend. Je ligt daar niet voor niks. Ik wou het niet erger maken en ik wou je niet opnaaien. Dus hopelijk heeft het niet al te veel effect gehad." 

 

Life of ophef

Yvonne had het druk deze week. Eerder dreigde Rachel Hazes met een rechtszaak nadat de juicequeen zei dat ze een rol had gespeeld in het uitlekken van haar zoon z'n brief.