• BN'ers

Rachel Hazes reageert op geruchten breuk met zoon André: 'een hele zware beschuldiging'

Rachel Hazes

Er is hommeles in Hazesland. Mater familias Rachel Hazes is woedend op Yvonne Coldeweijer die vanochtend met very juicy juice kwam over de vierhoeksverhouding tussen Rachel, André (de zoon), Monique Westenberg (de moeder van het kind van de zoon) en Sarah van Soelen (ex van de zoon). Volgen jullie het nog? 

Een slechte invloed

Yvonne liet op haar juicekanaal weten dat Rachel een brief van André aan zijn ex Sarah van Soelen, aan haar zou hebben gelekt. Dit zou Rachel doen om zo André uit de armen van zijn andere ex, Monique, te drijven, aan wie ze een hekel heeft. In die uitgelekte brief schrijft André namelijk aan Sarah dat Monique een slechte invloed op hem had.

 

Leugens

Dit lek zou de reden voor een relatiebreuk zijn tussen moeder en zoon.  Volgens Rachel is dit allemaal klinkklare onzin. Op haar Instagram sneert ze naar Yvonne. “Jeetje, ik dacht dat we nu alle leugens wel hadden gehad, maar het kan schijnbaar altijd erger!" Volgens Rachel is er tussen André en haar niets aan de hand. "Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem. Van een relatiebreuk is daarom ook geen sprake.” 

'Nog een prettig leven!'

De moeder van de Hazesjes is he-le-maal klaar met Yvonne. “Sorry Yvonne, maar je haat naar de familie Hazes en vooral naar mij begint echt lachwekkend te worden.” Toch wenst ze de juicekoningin nog een prettig leven toe. “Ondanks dat jij dagelijks met al deze haat en frustratie moet leven om zo je centjes te kunnen verdienen en ik eigenlijk een beetje medelijden heb met jou, wens ik je verder toch een gelukkig leven toe".