Bijzondere dag voor André Hazes en Monique Westenberg

Door Finn Bonis
André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg vieren vandaag de zesde verjaardag van hun zoontje André. Dat lieten de twee weten via hun Instagram-accounts.

Er is er een jarig!

De 6-jarige André viert zijn verjaardag geheel in Harry Potter-stijl, dat is te zien op de pagina van Monique. In haar post zegt ze hoeveel ze van haar zoontje houdt en wat hij voor haar (en zijn vader) betekent.

 

‘Beste vriendje’

Ook zijn vader laat op Instagram van zich horen en post een foto met ‘zijn beste vriendje’. Op de foto zijn de twee te zien in Disneyland Parijs waar ze het afgelopen weekend samen met Monique en het gezin van neef Django doorbrachten.

 

‘Te bang’

De twee zijn officieel niet meer samen. André heeft aangegeven eerst zichzelf te moeten fixen voordat het überhaupt iets kan worden. Monique is zelf nog ‘te bang’ om het te proberen met haar ex. Wel zijn ze al langere tijd op zoek naar een ‘vorm’ om het zo goed mogelijk te regelen voor hun zoontje.

Verbroken stilte

Het is opvallend dat André op Instagram iets deelt over zijn privéleven. Het afgelopen jaar was het erg stil rond de volkszanger op het platform. Vorige week kwam de documentaire van André uit op Videoland, waarin hij een boekje open doet over de afgelopen twee jaar van zijn leven. Hij kampte lange tijd met verslavingen en psychische problemen. 

De documentaire André Hazes: Crossroads, die bestaat uit vijf afleveringen, is te zien op Videoland.