Sarah van Soelen opent aanval op André Hazes na mogelijke Monique-hereniging

André Hazes en Sarah van Soelen

De liefdesperikelen in huize Hazes zijn nog lang niet voorbij. Sarah van Soelen blokkeerde de volkszanger op Instagram. “Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor."

Sarah gaat verder niet in op de ‘leugens’ van André, maar het lijkt hiermee voorgoed over en uit tussen de twee. Tegen Shownieuws zegt Sarah: “Ik volgde hem allang niet meer. Al vanaf het begin dat het uit is. Ik heb André Hazes namelijk nergens voor nodig.”

Romantische foto’s

Weekblad Privé bracht deze week foto’s naar buiten van een verliefd ogende André met Monique Westenberg, met wie hij een zoon heeft. Ze waren met het gezinnetje in Amerika om te onderzoeken welke ‘vorm’ ze als gezin willen vinden. Sarahs reactie op de romantische kiekjes is duidelijk: “Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen”.

Pr-stunt

Monique ontkent op Instagram weer een liefdeskoppel te zijn met de zanger: “Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”. Yvonne Coldeweijer denkt dat het om een pr-stunt gaat. De juice-koningin vermoedt dat het vermeende liefdeskoppel hun hereniging pas na de zomer bekendmaakt. Dan verschijnt er namelijk een documentaire van André op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.