Andre Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes

Nieuwe André Hazes-serie op Videoland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Streamingplatform Videoland heeft vandaag drie nieuwe documentaireseries aangekondigd. De hoofdrolspelers zijn André Hazes, Akwasi én Kees Momma, die bekend werd in de documentaire Het Beste Voor Kees.

André Hazes is wel gewend aan de camera’s, maar de laatste jaren is het wel erg gortig in zijn leven. Hij had een soort knipperlichtrelatie met Monique Westenberg, die werd onderbroken door liefdesrelaties met Bridget Maasland en Sarah van Soelen. De roddelbladen smulden ervan, maar met André zelf ging het niet zo best: hij heeft heel 2022 uitgetrokken om tot rust te komen.

Hazes-docu én comeback?

Volgens Videoland is Hazes het afgelopen jaar gevolgd, en verschijnt zijn docuserie ergens na de zomer. Eerder gingen er al geruchten dat er gewerkt werd aan een nieuwe serie en dat Hazes aan het einde van het jaar een comeback zou willen maken.

Wie óók gevolgd werd is rapper Akwasi, een van de medeoprichters van Omroep Zwart én de anti-racisme-activist die het aan de stok kreeg met Johan Derksen. Akwasi deed nogal forse uitspraken over mensen die achter zwarte Piet blijven staan, werd daarvoor niet vervolgd, maar kort daarna intimideerde hij een journalist omdat een interview hem niet beviel.

Vervolg op Het Beste voor Kees

Tot slot komt er een nieuwe docureeks die zicht richt op Kees Momma, die bekend werd uit de docu Het Beste voor Kees. Kees (56) heeft een autistische stoornis, en zijn ouders hebben hem altijd voor de boze buitenwereld weten te behoeden. Nu zijn ouders de 80 gepasseerd zijn maken ze zich zorgen over de toekomst van hun kind.

Kees’ situatie was nogal penibel, en hij maakte zich enorm zorgen over de toekomst van zijn ouders (en vooral ook zichzelf). Hij werd geliefd door zijn monologen over het weer, korte rokjes, en atoombommen op Duitsland (‘Mofrika!’) omdat hij door een Duitse auto werd ingehaald.

 

De nieuwe docureeks over Akwasi verschijnt vóór de zomer van 2022. Van de andere reeksen is dit nog niet helemaal bekend, maar ze komen sowieso dit jaar nog naar Videoland. Hier vind je nog een paar andere geweldige documentaires!

Lees verder