André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

Het gaat nog niet goed met André Hazes, alle plannen voor 2022 gecanceld

|
|

Laatste update:

André Hazes is zeker nog niet hersteld van zijn emotionele burn-out. Hij neemt al maanden noodgedwongen rust, maar nu cancelt hij ook al zijn (professionele) plannen voor 2022.

Dat laat zijn management weten in een verklaring aan Nederlandse media. "De afgelopen periode heeft André zich volledig teruggetrokken om te herstellen van zijn emotionele burn-out", klinkt het. 

Plannen voor 2022 gecanceld

"André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust", gaat het statement verder. "Daarom is er besloten om voor onbepaalde tijd al het werk neer te leggen en worden ook voor 2022 de werkzaamheden, waaronder ook liveoptredens, afgezegd."

Hoe gaat het nu met André Hazes?

Vragen over André's huidige toestand - hoe het met 'm gaat en of hij nog samen is met Sarah van Soelen, bijvoorbeeld - zullen niet beantwoord worden. "Wij vragen alle fans en media om de rust van André te respecteren."

Emotionele burn-out

Nederlands bekendste volkszanger maakte een paar maanden geleden bekend dat hij met deze emotionele burn-out kampt. "Door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt", zo klonk de verklaring van zijn management toentertijd.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder