• BN'ers

‘André Hazes maakt in 2023 comeback’

André Hazes

De laatste jaren was André Hazes niet van de televisie en uit de bladen weg te branden. Volgens de Telegraaf is het nu afgelopen met de relatieperikelen rond de volkszanger. Hazes is volgens de krant van plan om pas eind 2023 een comeback te maken.

André Hazes kampt al een behoorlijke tijd met een ‘emotionele burn-out’ en trok deze week naar Amerika, met zijn ex-vriendin Monique Westenberg én hun zoontje André. Volgens Evert Santegoeds wil André écht werken voor een relatie met Monique, die hij eerder verliet voor Bridget Maasland en een tijdje later voor Sarah van Soelen.

Hazes’ comeback in 2023?

Volgens Santegoeds blijft het gezin daarom behoorlijk lang in Amerika. In 2023 zou dan een grootse comeback volgen, met een documentaireserie én een concerttournee. Volgens de Telegraaf zijn de zakenpartners van Hazes niet zo blij met het besluit, omdat zij de komende tijd op een houtje moeten bijten.

Fans van André maakten zich recent nog behoorlijk zorgen om de zanger, toen hij uitgemergeld op een foto te zien was. Volgens zijn moeder Rachel was er weinig aan de hand: haar zoon was alleen flink ziek geweest, waardoor hij er uitzag als een soort uitgewrongen theedoek.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.