André Hazes: 'Ik weet niet wat ik meemaak'

André Hazes

André Hazes is nogal onder de indruk van de hoeveelheid reacties die hij krijgt op zijn Videoland-documentaire André Hazes: Crossroads (lees hier onze recensie). "Ik weet niet wat ik meemaak", zegt hij in een eerste reactie op Insta.

André is er "bijna klaar voor" om weer op het podium te staan voor zijn fans, zo schrijft hij ook. "We zijn keihard daarvoor aan het werk", aldus de 28-jarige zanger, die zich volgend jaar weer bij de Holland Zingt Hazes-concerten aansluit.

Hazes bedankt fans

Ook bedankt Hazes zijn fans voor "al het geduld en vertrouwen". "Het Hazes-publiek is het beste publiek dat er is. Dat heeft zich weer bewezen. Jullie hebben mijn eeuwige respect en ik houd van jullie.

Berichten en steunbetuigingen

De volkszanger is onder de indruk: hij weet niet wat-ie meemaakt met zoveel berichten en reacties. "Ik lees ze allemaal en ze geven heel veel kracht. Er zijn zoveel mensen die voelen wat ik doormaakte. Die het zelf herkennen, of het met een familielid hebben meegemaakt. Ik hoop oprecht dat ik deze mensen een hart onder de riem kan steken met dit document. Dat werken aan jezelf iets fijns is en niets om je voor te schamen. Ik ben dankbaar dat ik deze documentaire af heb gemaakt. Het is een wake-up call dat ik nooit meer terug wil naar zo'n leven. Alles anders wil doen. En jullie steun voelt echt heel fijn."

In de documentaire onthult André dat hij worstelde met drank- en drugsproblemen, dat hij aan zelfverminking deed en dat hij een eetstoornis had. Ook gaat hij dieper in op de liefde tussen hem en Monique Westenberg, met wie hij een zoontje heeft, en zijn band met moeder Rachel Hazes.

Bron: ANP/Veronica Superguide